Kerstbomen

Bent u op zoek naar een met zorg gekweekte kerstboom?

Onze kerstbomen bieden een unieke en authentieke charme die niet kan worden nagebootst door kunstbomen. Hun natuurlijke variaties in vorm, textuur en kleur voegen karakter en warmte toe aan elke ruimte, waardoor een werkelijk betoverende Kerstsfeer ontstaat. 

Een van de meest geliefde aspecten van echte kerstbomen is hun heerlijke geur. Het frisse, dennenachtige aroma van een echte boom kan uw huis een outdoor-gevoel geven, herinneringen oproepen aan die Kerstmissen van vroeger en een gezellige, uitnodigende sfeer creëren. 

Onze kerstbomen zijn een milieuvriendelijke keuze. Ze worden speciaal voor de oogst gekweekt op boomkwekerijen, en voor elke boom die wordt gekapt, wordt een nieuwe zaailing geplant, wat bijdraagt ​​aan de cyclus van duurzame bosbouw. Ondertussen dragen ze bij tot de zuurstofproductie en CO2-opname… Kort samengevat; Des te meer mensen kiezen voor een echte kerstboom, hoe meer bomen er geplant worden en hoe meer ze bijdragen aan een groenere wereld.

Het kiezen van een echte kerstboom kan een gekoesterde familietraditie worden, zoals wijzelf al gemerkt hebben in onze 25-jarige loopbaan als kerstboomkweker. Dit vrolijke uitstapje naar onze kwekerij, definieert zich als een uniek traditiegevoel van Kerstmis. 

Men kan vanaf eind november bij ons terecht, in ons groot en divers aanbod van kerstbomen dit gaande van 1 m tot 5 m (we hebben al bomen van 10 meter geleverd). Onze bomen staan mooi uitgestald zodat u ze grondig kunt bekijken. Er is altijd iemand aanwezig om u persoonlijk te helpen met de keuze van dit belangrijk element van jullie kerstfeest!